Sværhedsgrader

Alle mine opskrifter er inddelt efter niveau fra 1-5 hvor 1 er til dig som kun har lært ret og vrang. Sværhedsgrad 5 er til dig der har længere tids strikke erfaring eller dig som godt tør spring ud i en svær opskrift. 


Sværhedsgrad 1

Er en opskrift hvor der ikke er nogle underlige forkortelser, alt er detaljeret beskrevet og der vil ofte være links til videoer som kan guide dig igennem de forskellige teknikker.


Sværhedsgrad 2

Er til dig som kan forstå forkortelser (disse vil dog også altid stå til sidst i opskriften) Opskriften er stadig i den lette ende med en simpel opbygning. Du vil her også kunne opleve farveskift i simple udformninger.


Sværhedsgrad 3

Her bliver du introduceret for lidt svære teknikker så som vendestrik (forkortede pinde) eller mindre komplicerede mønstre. Du kan også her finde mønstre som har en mere kompliceret strikke form, end blot lige op eller ned. 


Sværhedsgrad 4

Disse opskrifter vil du kunne strikke når du er lidt mere øvet. Her kan du eksempelvis blive udsat for at skulle strikke vende pinde samtidig med at bibeholde et mønster, mere komplicerede mønstrer eller strik med flere farver på samme tid. 


Sværhedsgrad 5

Dette er den sværeste opskrift, her vil du være ude for at du selv skal begynde at tænke, her skal du være trænet i at se på diagrammer for at få opskriften til at gå op.


Har du problemer med en af mine opskrifter er du velkommen til at kontakte mig under fanen KONTAKT. Ofte kan du også få hjælp til opskrifter i din nærmeste garn butik.Husk at like os på Instagram @patterns_by_strikkestudio